Mogelijkheden

Coaching

Ik begin altijd eerst met een telefonische kennismaking. Ik ben benieuwd waarom je kiest voor coaching, naar je vraag of wens en vertel je graag meer over mijn werkwijze. Het is belangrijk dat onze verwachtingen op elkaar aansluiten en dat je een klik voelt. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Per sessie kijken we vervolgens of je een nieuwe afspraak in wilt plannen. Het kan zomaar zijn dat je al veel inzichten hebt gekregen na een afspraak en dat je hiermee verder kunt werken. Soms geef ik huiswerk mee. We bespreken wederom samen hoe je hiermee aan de slag gaat en hoe je hierop terugkoppeling gaat geven.

Gemiddeld spreek ik 3 a 4 keer af met een coachee.

Tarief

Ik bereken €75,- per uur, een gemiddelde sessie duurt 1-1,5 uur. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekering. Je kunt desgewenst vragen of je werkgever bijvoorbeeld mee kan betalen of dat je gebruik kunt maken van een persoonlijk ontwikkelbudget.

Vanuit maatschappelijk oogpunt vind ik het belangrijk dat je ook toegang hebt tot coaching als je niet in de financiële gelegenheid bent om dit tarief te kunnen betalen. Ik ga hier graag over met je in gesprek en zo kunnen we samen bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Trainingen en workshops

Ik organiseer regelmatig (creatieve) workshops. Wil je weten wat er op de planning staat, houd dan mijn Instagram in de gaten. 

Daarnaast geef ik trainingen aan (gespecialiseerd) kinderverpleegkundigen over thema’s als bewust worden van eigen grondhouding en zelfzorg.

Op onder andere Hogescholen en aan bijvoorbeeld vrijwilligers, mantelzorger en professionals geef ik trainingen op het gebied van zingeving en eenzaamheid.

Toveren met woorden

Ik schrijf ook heel graag! Dat doe ik op mijn blog Rimpels op papier, waarmee ik je meeneem in de mooie en waardevolle ontmoetingen en gesprekken die ik heb.

En ik schrijf ook in opdracht voor Gouderdom. Gouderdom verbindt senioren op een creatieve en positieve manier.

‘Weg met de spreekwoordelijke geraniums en op naar grijs en gelukkig.’

Samen met Babette, oprichtster van Gouderdom, heb ik een ouderwetse verjaardagskalender gemaakt. Een kalender met 12 bijzondere en openhartige verhalen van bekende en minder bekende 65 plussers. Deze verhalen zorgen voor verbinding en bieden inspiratie aan de lezer. Klik hier voor meer informatie. 

Meer weten?

Wil je hier meer informatie over ontvangen, stuur dan een mailtje naar marloesluijken@gmail.com. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Ervaringen over workshops & trainingen

“Ik vond het een leuke workshop met hierbij veel informatie waarvan ik nog weinig wist. Het belangrijkste dat ik hieruit meeneem Is dat als iemand eenzaam is, je eigenlijk niet die persoon moet adviseren en ook vond ik de nivea afkorting heel leuk.”
“Het stukje loneliness en solitude. Dat een stukje ‘eenzaamheid’ ook een vrijwillige keuze kan zijn voor sommige mensen.”